Referanser

Dette sier andre om Ida Sofie og hennes tjenester:

«Det jeg synes er så unikt med Ida Sofie er hennes genuine væremåte og tilstedeværelse. Hun har en egen evne til å vekke tillit og hun benytter ulike verktøy og metoder på en troverdig måte, som har gitt meg ny innsikt på flere nivåer. Anbefaler henne på det varmeste. » Alfhild Tveråmo

«Eg har jobba med meg sjøl tidligare, so endel av stoffet i mindfulnesskurset var kjente ting – men dette var faktisk verktøy som passa meg bedre, følte eg. Eg likte måten det var bygd opp på, der eg måtte jobbe hardt og ta tøffe tak til å begynne med, for so å bygge meg opp igjen og bli heil og sterk. Ida var kjempeflink og tok ting på strak arm på sin ydmyke, lune og respektfulle måte – sjøl om eg kanskje sluntra litt unna innimellom.. 😉 Kan anbefalast på det varmaste». Elin Vereide

«Ida Sofie er en meget tillitvekkende og herlig person. Jeg er alltid glad og full av spirit når jeg går fra henne. Hun er strukturert, varm, blid og meget engasjert og dedikert til meg og oppgaven. Dette kan hun, føler jeg». Anita Diana Lunde

”Jeg har hatt stor glede av Idas innsiktsfulle veiledning. Hun hjalp meg å sette frykten til side og styrke klarheten jeg trengte for å begynne å skape et liv hvor jeg kan stå i min kraft. Hennes naturlige trygghet og medfølelse skapte et rom hvor jeg kunne utforske mine mest sensitive og utfordrende sider. I stillhet inspirerte hun til bevisst tilstedeværelse, og rolig og lyttende hjalp hun meg å observere hvilke erfaringer som holder meg tilbake, og samtidig oppdage hvilken kraft jeg har til å skape endringer. Ikke minst har det vært mye latter underveis!” Bettina Moum
 
 «Jeg har blitt tryggere i meg selv. Jeg kunne ikke fått en bedre samtalepartner og hjelper på veien mot å bli bedre kjent med hva som rører seg inni meg, og hvordan jeg kan leve mer i harmoni med det. Ida klarte å få meg til å finne fram til ressurser jeg ikke var bevisst på at jeg hadde. Hennes jordnære og dønn ærlige vesen gjorde at jeg kjente meg trygg hele tiden». Kvinne, 41 år, Oslo 

 


 

 • Faglig dyktig både som jurist og som mentor/coach
 • Seriøs og tillitvekkende, strukturert og analytisk
 • Ansvarsbevisst, grundig og løsningsorientert
 • Oser av kjærlighet, alltid smilende og blid, entusiastisk og engasjert
 • Veldig beroligende å være sammen med, det er lett å åpne seg for henne, og jeg føler trygghet og tillit til henne
 • Har livserfaring på godt og vondt, og er nysgjerrig selv på å stille spørsmål og «prøve nye veier». Det gir troverdighet i rollen synes jeg
 • Kreativ og humoristisk, utfordrer andre til å løfte seg et hakk opp og gå et skritt videre
 • Skaper gode relasjoner mellom ulike typer mennesker
 • Har en særegen konsentrasjon, slik at kommunikasjon med henne oppleves som et hav som aldri går tomt, og jeg føler meg sett og respektert
 • Modig og tør å gå sin egen vei og si sin mening, uansett om det er «behagelig» eller ikke
 • Lytter med hjertet, virkelig lytter til det som blir sagt og jeg opplever at hun er oppriktig interessert i meg