Home » Autopilot » 8 ukers kurs i mindfulness trening og meditasjon – starter snart!
 • 8 ukers kurs i mindfulness trening og meditasjon – starter snart!

  Nytt kurs

  Jeg har satt opp et nytt 8 ukers kurs i mindfulness trening og meditasjon på Hurum (Tofte) fom 22. april, som er åpent for påmelding nå.
  Er dette noe du er nysgjerrig på, og kunne tenke deg å prøve? Kurset krever at du dedikerer en del tid til det, men det er noe du vil få mange ganger igjen for på sikt. Når noen sier til meg at de ikke har tid til å meditere, sier jeg: har du tid til å føle deg sliten, nedfor, ukonsentrert eller deppa?

  Kursbilde1_anita_idasofieaugdal.no

  Se her hva min kunde Anita (på bildene) sier om kurset:

  Jeg ønsker å fortelle litt om mine erfaringer og glede med Mindfullness trening. Jeg visste jo ikke helt hva jeg gikk til, men var veldig åpen og nysgjerrig på dette som jeg hadde hørt og lest litt om. Mitt behov og ønske var å bli litt mer konsentrert og fokusert og dermed mer strukturert på flere områder. Har lært en del teknikker og tankemåter og Ida Sofie fikk satt ord på ting jeg ikke hadde tenkt på. Det har vært noen arbeidsomme uker, det kreves litt innsats, men det er veldig givende og meditasjonene ble enklere etter hvert som ukene gikk, en får litt bedre ”kondis” som det heter. Det er faktisk ikke mer enn litt under 1 time pr. dag 6 dager i uken som skal brukes på dette, og det er jo egentlig fantastisk lite og realistisk å få til i en hektisk hverdag. Etter bare 2 til 3 uker begynte jeg faktisk å reflektere over småting og autopilot ”gjøren og laden” har jeg fått snudd litt og tenkt over hvorfor man gjør ting…….interessant oppdagelse. For eksempel: jeg slår ALLTID på radioen på kjøkkenet, helt automatisk, men nå kan jeg la det være, og tenke at jeg heller vil ha det litt stille, som faktisk er ganske deilig. Jeg prøver å følge oppmerksomt med når jeg kjører bil og konsentrere meg maksimalt – trafikksikkert faktisk, og hvis man er litt sliten og stresset så er en halvtime bodyscan meget overkommelig… Pusterommene på 3 minutter er fantastiske og enkle og kjappe. Siste kursuken kan man da sette sammen alt man har lært og plukk og miks sammen det man selv føler passer best for seg selv, som man da kan bruke resten av livet 

  Ida Sofie er en meget tillitvekkende og herlig person. Jeg er alltid glad og full av spirit når jeg går fra henne. Hun er strukturert, varm, blid og meget engasjert og dedikert til meg og oppgaven. Dette kan hun, føler jeg.

  Kursbilde2_anita_idasofieaugdal.no

  Det er begrensede plasser på kurset, for at jeg skal kunne gi riktig oppmerksomhet til hver enkelt deltager. Så jeg vil oppfordre deg til å være rask, hvis du er oppriktig interessert. Melder du deg på innen 1. april får du 1000,- rabatt. Bruk epost: idasofie.mentoring@gmail.com

  Les mer om mindfulness og kurset her

  Stikkord: , ,