Home » Jobbe sammen?

Jobbe sammen?

Om deg

  • Kanskje går du og kjenner du på noe du ikke helt kan sette ord på?
  • Kanskje er du i en fase av livet der du begynner å stille spørsmål ved livet og tilværelsen? Hvorfor er jeg her? Skal jeg bidra med noe her i verden, i så fall hva?
  • Kan hende har du en følelse av å legge merke til nye ting ved livet, at det er uvant og rart? Kanskje til og med litt vanskelig eller skummelt? Særlig hvis det innebærer at du ikke kan leve livet ditt slik du har gjort tidligere.
  • Kanskje står du overfor forandringer i livet ditt? Forandringer som kan ha endret din oppfatning av deg selv, verden og livet?
  • Kanskje føler du deg til tider litt motløs, frustrert eller ‘ute av deg selv’?
  • Kanskje føler du deg stadig stresset, sliten eller tappet for energi?
  • Kanskje trenger du å utvikle deg i businessen din; bli mer tydelig og synlig – og ta den til neste nivå?
  • Kanskje ønsker deg en annen jobb eller vil starte en ny business som vil passe deg bedre?
  • Eller kanskje trenger du bare rett og slett å sette av litt tid til deg selv – dine tanker og dine behov?

Jeg har gått en vei selv. Jeg vet hva det innebærer å gå gjennom en personlig utviklingsprosess, både på grunn av min egen vei og andre jeg har fulgt tett. Min rolle som mentor er å gå ved siden av deg i din prosess. Jeg vil lytte, støtte og utfordre – kort sagt – være fullt tilstede for deg, men jeg tar aldri ansvaret for deg og din prosess. Det er noe av læringen i dette. Prosessen er din, du er drivkraften, men jeg hjelper deg å finne veien ut av ‘rotet’ og hjem til deg selv. Til din indre ro og styrke, din kraft og livsgnist. Til gleden og meningen. Lettheten og energien.

Er du klar for å ta deg selv på alvor og begynne å leve fra det stedet som er sant i deg? Vil du aktivt Skape ditt BESTE liv? Sammen kan vi gjøre det virkelig.

Om meg

Jeg er bl.a. en mamma, kone, datter, søster, mentor, næringsdrivende og jurist. Som jurist jobbet jeg åtte år i norsk statsforvaltning. Det handlet om sikkerhet i luften i Luftfartstilsynet, og trygghet for forbrukerne i Barne- og likestillingsdepartementet. Disse stillingene ga meg verdifull kunnskap om samfunns- og rettssystemet, og bl.a. viktigheten av integritet, systemer, nøyaktighet, tillit, samarbeid og helhetlig fokus. Etterhvert ønsket jeg å utvikle meg mer, og da jeg fikk barn fikk jeg mulighet til å ta en sving i livet. Jeg begynte å utforske mitt utappede potensiale aktivt og bevisst, noe som førte til etableringen av dette firmaet i april 2013. Jeg er opptatt av å levere forutsigbarhet, kvalitet og grundig oppfølging i mitt arbeid. Viktige verdier for meg er ærlighet, respekt, ydmykhet og trygghet.

I perioden 2010-2013 utdannet jeg meg til Mentor (Certified Self-Recognition Mentor/CSRM). I mars 2014 ble jeg også sertifisert som Mindfulness instruktør og bruker prinsipper og teknikker fra dette, i mitt mentorarbeid. Denne måten å jobbe med bevisstgjøring på, er etter min oppfatning både effektfull og konkret. I tillegg har jeg tatt mange andre kurs innenfor selvutvikling og grunderskap mv. de senere årene. I de nyeste kursene jeg har tatt (siste 3 årene) har jeg fordypet meg i reading og energiarbeide.

Endringsarbeide er meningsfylt, spennende og inspirerende – men jeg vil heller ikke legge skjul på at det er krevende til tider – og da er det alltid godt å ha noen å snakke med – gjerne noen som har gått en lignende vei selv.

Min livsfilosofi er at vi mennesker har så mye mer i oss enn vi selv tror og lever ut til daglig. Vi lar gamle mønstre og begrensninger få holde oss tilbake og hindre oss i å gå for det vi lengter etter og drømmer om. Vi ender opp med å tro at det ikke er mulig – at det bare er fantasi og utopi. Likevel viser det seg gang på gang at med dedikasjon, arbeid, mot, utholdenhet, lekenhet og riktig støtte – ER det mulig å overskride begrensninger. Det ER mulig å gå bakenfor fryktene og motforestillingene våre. Vi KAN nulle dem ut og begynne å leve og skape fra et helt annet sted i oss selv.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *