Home » Glede » Hva er viktig for deg i livet?
 • Hva er viktig for deg i livet?

   

  Quote_emerson_idasofieaugdalno

  Hva er viktig for deg i livet?

  En av de viktigste tingene for meg – i mitt liv – er å lære noe nytt. Helst hele tiden. Hver dag. Hvordan er det med deg? Liker du å lære noe nytt?

  Idag er jeg på kurs hos Campus Norge for å lære å bruke WordPress. Mye er nytt (og litt vanskelig…), og det er noe av det morsomste jeg vet. Da føler jeg meg levende. Å få treffe nye mennesker, være et nytt sted og få ny input.

  Jeg tror det er viktig for oss mennesker å hele tiden oppleve at vi er i utvikling, at vi opplever at hver ny dag har en mening som fører oss i en retning vi ønsker, og mot et mål vi har satt oss.

  Jeg ønsker for deg at du hver dag har kontakt med denne gleden over å leve, og at du opplever livet folde seg ut – øyeblikk for øyeblikk.

  Hvis du syns livet ditt ikke er helt slik, vil jeg oppfordre deg til å kjenne etter hva som er viktig for deg. Ved å følge opp det som er viktig for deg, vil du komme i kontakt med den indre gleden over livet.

  Hvilket valg og hvilken handling kan du ta i dag, som samsvarer med det som er viktig for deg – og som tar deg dit du vil?

  pic20140225114535

   

  Stikkord: , ,