Home » Autopilot » Slik kommer du igang med det nye året
 • Slik kommer du igang med det nye året

  Slik kommer du igang med det nye året!

  Hva trenger du å gi slipp på?

  Vi har lagt julen med sin mat, gaver og selskaper bak oss. I tillegg har vi begynt på et nytt år. Nå står vi klare til å ta fatt på en ny begynnelse. Dette minner oss om å slippe det som er ferdig, det som har utspilt sin rolle; året som gikk, med alle sine hendelser både for oss personlig og for verden som helhet, juletiden med mange følelser og tanker. Noen ganger er det godt og enkelt å slippe, andre ganger syns vi det er vanskelig, og så begynner vi å dra med oss det vi egentlig er ferdige med, videre i livene våre.

  Dette kan være gamle tanke-og handlemønstre, oppfatninger, mennesker, ting, aktiviteter, ideer, følelser, frykter, ja hva som helst egentlig. Slik begynner det som før var til hjelp og nytte for oss å hemme oss og tynge oss ned. Derfor er det så viktig at vi tør å slippe og åpne opp for det nye. Først da kan livet vårt gi oss det vi drømmer om.

  Slik kommer du igang – Øvelse

  Slik kommer du igang med det nye. Ta deg ett minutt. Sitt eller stå. Pust dypt noen ganger. Spør deg selv: Hva kan jeg slippe akkurat nå? Hva trenger jeg ikke lenger å bære rundt på? Hva er jeg ferdig med? Uansett om du får et klart svar eller ikke, vil dette ha innvirkning på ditt ubevisste sinn, nettopp fordi du tar et bevisst valg om å slippe (selv om du altså kanskje ikke helt vet hva det er). Pust dypt noen ganger, ut og inn. Slapp av i kroppen – og gi slipp. Si så takk til deg selv for at du tok deg tiden til å gjøre dette.

  Jeg ønsker deg en flott dag med nye begynnelser – og er det noe du trenger hjelp med, så vet du hvor du finner meg.

  Ida Sofie

   

  Stikkord: , ,