Home » Uncategorized » Vet du hvor du vil med livet ditt?
 • Vet du hvor du vil med livet ditt?

  Retning og klarhet

  Har du en klar retning? Vet du hvor du vil med livet ditt?

  I dagens video snakker jeg om hvor viktig det er at vi vet hva vi vil og hvor vi skal. Hvis vi ikke har et klart og tydelig fokus, kommer vi ikke til å komme dit vi vil. Og hvis vi ikke vet hva vi vil, kan vi heller ikke vite hvorfor vi for eksempel føler oss misfornøyde eller motløse.

  Hvorfor går vi rundt uten en klar retning da? Det kan det være mange grunner til. Det kan være at andre, for eksempel i oppveksten, har fortalt oss hva som var lurt og best, og så har vi tatt til oss deres tanker – og gitt slipp på våre egne. Gradvis har vi rotet oss mer og mer bort, og tilslutt over tid – føles det veldig vanskelig å finne tilbake. Det oppleves slitsomt og nesten umulig. Men det er mulig å snu dette, og begynne å rydde opp og rydde ut det som ikke er nyttig for deg lenger. Du kan få det bedre. Våg å tro det.

  Videoen

  I videoen deler jeg en liten øvelse med deg, som jeg håper kan hjelpe deg til å begynne å sette ord på det som er viktig for deg – i ditt liv. Ikke for de andre, men deg. Test den ut, og se hva det gir deg. Hint: Handlelister.

  Videoen varer rundt 25 minutter, og jeg håper du tar deg tid til å se hele. Det er viktige påminnelser hele veien. Ca. 2o minutter ut i videoen er det en liten meditasjon på under 2 minutter. Finn et rolig sted og sett av den tiden til å kjenne etter i deg. Hva kjenner du? Velg å bare være tilstede for deg disse minuttene.

   

  Ikke undervurder styrken i det å ha et krystallklart fokus. La kraften i steget føre deg i din inspirerte retning.

  Jeg heier på deg!